Lufta kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit, kujdesi për mbrojtjen e pyjeve dhe vigjilenca për shmangien e zjarrvënieve, zbatimi rigoroz i “Paketës për Sigurinë në Shkolla”, siguria publike në përgjithësi…

Rritja e parametrave te sigurise ne rruget nacionale dhe ato bashkiake te qarkut Korce ka qene fokusi i takimit te Prefektit te qarkut me eksperte te fushes dhe drejtues te…

Prefekti i qarkut Korce, z. Dhori Spirollari organizoi nje takim me te gjithe aktoret vendore per trajtimin e problemeve social-ekonomike ne qark. Ne takim u diskutua evidentimi i personave ne…

Prefekti i Qarkut Korce ka diskutuar me perfaqesues te Bashkise Korce, Policise Bashkiake, Drejtorise Vendore te Policise, Drejtorise Rajonale Arsimore, Njesise Vendore te Kujdesit Shendetesor dhe Inspektoriatit Shteteror Shendetesor, per…

Nën drejtimin e Prefektit të Qarkut të Korcës, z. Dhori Spirollari, në qytetin e Pogradecit, u zhvillua takimi i radhës i Komitetit Rajonal të Turizmit. U diskutua mbi masat e…

  U mblodh  ne qytetin e Pogradecit Komiteti Rajonal i Zhvillimit te Turizmit, nen drejtimin e Prefektit te Qarkut z. Dhori Spirollari dhe pjesmarrjen e dy ministrave z. Blendi Klosi…

Ka nisur  ndertimi i banesave te demtuara nga termeti i 1 Qershorit ne fshatin Floq. Punimet do te vazhdojne derisa cdo banor i prekur te kthehet perseri ne shtepi. Mirenjohje…