NA KONTAKTONI

Nëse doni të kontaktoni me Prefekturën Korçë

Adresa: Rr. 28 Nëntori, Lagjja Nr.7, Korçë

E-mail: Prefekti.Korce@mb.gov.al

TEL: +355 82 242 953

Orari Zyrtar : 08:00 -16:30 (e hëne-  enjte) dhe 08:00-14:00 (e premte)

NIPT:  K54105078D