admin

About admin

This author has not yet filled in any details.
So far admin has created 9 blog entries.

Zhvillohet takimi i radhës i Komitetit Rajonal te Zhvillimit te Turizmit

By |August 30th, 2018|

Zhvillohet takimi i III i Komitetit Rajonal te Zhvillimit te Turizmit

By |July 21st, 2018|

Zhvillohet takimi i Komitetit Rajonal te Zhvillimit te Turizmit

By |July 5th, 2018|

Njoftim për legalizimin e dokumentave

By |June 22nd, 2018|

Prefekti i Qarkut Korçë njofton të gjithë qytetarët e Qarkut Korçë se legalizimi i çertifikatave dhe dokumentave të tjera zyrtare të lëshuara nga Njësitë e Vetqeverisjes Vendore (Bashkitë dhe Njësitë Administrative) realizohet nëpërmjet shërbimit postar.

1- Posta Shqiptare
2- Subjekti “Argjir Gjata”
3- Subjekti “Albania Courier”
Afati i kryerjes së shërbimitështë 24-orë për bashkitë dhe deri në 48 orë […]

Zhvillohet takim lidhur me sezonin turistik veror 2018

By |June 13th, 2018|

Aksion per hapjen e rruges miniera Verdove – fshati Kalivaç

By |May 2nd, 2018|

Organizohet diskutimi shkencor për “Problemet e Ujitjes dhe Kullimit në Fushën e Maliqit”.

By |April 28th, 2018|

Aksioni i pastrimit ne fshatin Zaroshke, ku mori pjese edhe zv. Ministrja Ornela Cuci.

By |April 18th, 2018|

Zhvillohet takimi i radhes ne kuader te Task Forcë-s vendore

By |March 20th, 2018|