U zhvillua takimi i III-te i Komitetit Rajonal te Zhvillimit te Turizmit, ne Bashkine Pogradec, me pjesemarrjen e Ministrit te Turizmit e Mjedisit z. Blendi Klosi dhe zv/ministrit te Turizmit e Mjedisit z. Hajrulla Ceku. Ne takim merrnin pjese drejtuesit e institucioneve pergjegjese per turizmin dhe perfaqesues te biznesit te Pogradecit. U trajtuan problematikat e konstatuara per turizmin si dhe u dhane opinione nga biznesi per permiresimin e metejshem te turizmit.