Forcat e Detashmentit te Mbeshtetjes Rajonale Korçe, ne bashkepunim me strukturat e Emergjencave Civile te Prefektures, ne datat 28 Shkurt dhe 1 Mars, ndermoren aksionin per hapjen e rruges miniera Verdove – fshati Kalivaç, te bllokuar nga bora. Faleminderit Forcave te Armatosura!