Prefekti i Qarkut Korce organizoi ne ambjentet e Bashkise Pogradec, nje takim me drejtuesit e institucioneve te Qarkut Korce lidhur me sezonin turistik veror 2018. Gjate takimit u trajtuan problematikat e konstatuara per turizmin si dhe u lane detyra konkrete per zbatim, me synim mire menaxhimin e sezonit turistik veror dhe krijimin e kushteve sa me te mira e lehtesuese per turistet vendas e te huaj.