Zhvillohet takimi i radhes ne kuader te Task Force-s vendore, me strukturat pergjegjese te shtetit dhe Njesite e Veteqeverisjes Vendore, lidhur me zbatimin e planit te veprimit kunder kultivimit te bimeve narkotike ne qarkun e Korces.