Aktivitete

Zhvillohet takimi i III i Komitetit Rajonal te Zhvillimit te Turizmit

By |July 21st, 2018|

Zhvillohet takimi i Komitetit Rajonal te Zhvillimit te Turizmit

By |July 5th, 2018|

Zhvillohet takim lidhur me sezonin turistik veror 2018

By |June 13th, 2018|

Aksion per hapjen e rruges miniera Verdove – fshati Kalivaç

By |May 2nd, 2018|

Organizohet diskutimi shkencor për “Problemet e Ujitjes dhe Kullimit në Fushën e Maliqit”.

By |April 28th, 2018|

Aksioni i pastrimit ne fshatin Zaroshke, ku mori pjese edhe zv. Ministrja Ornela Cuci.

By |April 18th, 2018|

Zhvillohet takimi i radhes ne kuader te Task Forcë-s vendore

By |March 20th, 2018|