Zhvillohet takimi i radhës i Komitetit Rajonal të Turizmit.

By |June 30th, 2020|

Nën drejtimin e Prefektit të Qarkut të Korcës, z. Dhori Spirollari, në qytetin e Pogradecit, u zhvillua takimi i radhës i Komitetit Rajonal të Turizmit. U diskutua mbi masat e marra nga bashkitë e qarkut dhe institucionet përgjegjëse për këtë sezon veror. Rëndësi ju kushtua mbrojtjes nga COVID-19, duke zbatuar protokollin e përcaktuar nga Ministria […]