erista.cuka

About erista elmasllari

This author has not yet filled in any details.
So far erista elmasllari has created 10 blog entries.

Takim për luftën kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit.

By |April 16th, 2024|

Lufta kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit, kujdesi për mbrojtjen e pyjeve dhe vigjilenca për shmangien e zjarrvënieve, zbatimi rigoroz i “Paketës për Sigurinë në Shkolla”, siguria publike në përgjithësi e veçanërisht përgjatë sezonin turistik të verës, ishin temat që u diskutuan në takimin e organizuar në njësinë administrative Leskovik të bashkisë Kolonjë, së bashku […]

Comments Off on Takim për luftën kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit.

Takim për parandalimin e situatave të emergjencës gjatë sezonit veror.

By |May 24th, 2022|

U zhvilliua takimi i planifikuar me Komisionin e Mbrojtjes Civile në shkallë qarku, lidhur me menaxhimin e Emergjencave Civile për periudhën Maj-Tetor 2022.

Merrnin pjesë Kryetarja e Këshillit të Qarkut Znj.Ana Verushi, Kryetarët e bashkive të Kolonjës e Devollit, përfaqësues nga bashkia e Pogradecit, Maliqit e Pustecit, si dhe drejtorët e drejtorive rajonale e vendore.

Mori pjesë […]

Zhvillohet takimi me strukturat e Mbrojtjes Civile

By |May 24th, 2022|

U zhvillua Prefekturën Korçë, një takim me strukturat e Mbrojtjes Civile në bashkinë e Korçës lidhur me masat përgatitore për parandalimin dhe shuarjen e zjarreve si dhe minimizimin e pasojave negative që shkaktohen prej tyre në sipërfaqe pyjore, kullota, banesa dhe objekte të tjera.

Mbledhja kishte qëllim organizimin për gatishmërinë e strukturave të ndryshme të Mbrojtjes […]

Takim me eksperte te fushes dhe drejtues te institucioneve vendore mbi sigurine ne rruget nacionale dhe ato bashkiake.

By |June 23rd, 2021|

Rritja e parametrave te sigurise ne rruget nacionale dhe ato bashkiake te qarkut Korce ka qene fokusi i takimit te Prefektit te qarkut me eksperte te fushes dhe drejtues te institucioneve vendore. Rendesi ju kushtua sinjalistikes rrugore, ndricimit dhe gjetjes se mundesive financiare per krijimin e rrugeve dytesore per qarkullimin e mjeteve bujqesore, te cilat […]

Takim per trajtimin e problemeve social-ekonomike ne Qark

By |June 23rd, 2021|

Prefekti i qarkut Korce, z. Dhori Spirollari organizoi nje takim me te gjithe aktoret vendore per trajtimin e problemeve social-ekonomike ne qark. Ne takim u diskutua evidentimi i personave ne nevoje, mbeshtetja e personave te vetmuar dhe menyrat per parandalimin ne kohe te dhunes ne familje. Fokusi i takimit ishte marrja e masave konkrete nga […]

Zhvillohet takimi për bashkëpunimin ndërinstitucional me qëllim parandalimin e përhapjes së Covid -19.

By |November 5th, 2020|

Prefekti i Qarkut Korce ka diskutuar me perfaqesues te Bashkise Korce, Policise Bashkiake, Drejtorise Vendore te Policise, Drejtorise Rajonale Arsimore, Njesise Vendore te Kujdesit Shendetesor dhe Inspektoriatit Shteteror Shendetesor, per bashkepunimin nderinstitucional me qellim parandalimin e perhapjes se Covid -19.
Takimi eshte zhvilluar nisur nga situata e renduar per shkak te perhapjes se infeksionit dhe kishte […]

Zhvillohet takimi i radhës i Komitetit Rajonal të Turizmit.

By |June 30th, 2020|

Nën drejtimin e Prefektit të Qarkut të Korcës, z. Dhori Spirollari, në qytetin e Pogradecit, u zhvillua takimi i radhës i Komitetit Rajonal të Turizmit. U diskutua mbi masat e marra nga bashkitë e qarkut dhe institucionet përgjegjëse për këtë sezon veror. Rëndësi ju kushtua mbrojtjes nga COVID-19, duke zbatuar protokollin e përcaktuar nga Ministria […]

Mblidhet Komiteti Rajonal i Zhvillimit te Turizmit

By |August 22nd, 2019|

 

U mblodh  ne qytetin e Pogradecit Komiteti Rajonal i Zhvillimit te Turizmit, nen drejtimin e Prefektit te Qarkut z. Dhori Spirollari dhe pjesmarrjen e dy ministrave z. Blendi Klosi dhe z. Eduard Shalsi. Gjate takimit u diskutuan politikat zhvillimore per turizmin si dhe mbarevajtja e deri tanishme e sezonit turistik. Vemendje te vecante kishte tema […]

Nis ndertimi i banesave ne Floq

By |August 22nd, 2019|

Ka nisur  ndertimi i banesave te demtuara nga termeti i 1 Qershorit ne fshatin Floq. Punimet do te vazhdojne derisa cdo banor i prekur te kthehet perseri ne shtepi. Mirenjohje te gjithe institucioneve dhe aktoreve qe ndihmojne ne kete proces.

Mbledhja e Shtabit te Emergjencave Civile

By |August 22nd, 2019|

Kalohet ne fazen tjeter te situates se banoreve, banesat e te cileve jane demtuar nga termetet, ne ate te vleresimit paraprak te demeve. Kjo ka qene tema kryesore e diskutuar ne mbledhjen e rradhes se Shtabit te Emergjencave Civile prane institucionit te Prefektit te Qarkut Korce.