Takim për luftën kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit.

By |April 16th, 2024|

Lufta kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit, kujdesi për mbrojtjen e pyjeve dhe vigjilenca për shmangien e zjarrvënieve, zbatimi rigoroz i “Paketës për Sigurinë në Shkolla”, siguria publike në përgjithësi e veçanërisht përgjatë sezonin turistik të verës, ishin temat që u diskutuan në takimin e organizuar në njësinë administrative Leskovik të bashkisë Kolonjë, së bashku […]