Monthly Archives: August 2019

Mblidhet Komiteti Rajonal i Zhvillimit te Turizmit

By |August 22nd, 2019|

 

U mblodh  ne qytetin e Pogradecit Komiteti Rajonal i Zhvillimit te Turizmit, nen drejtimin e Prefektit te Qarkut z. Dhori Spirollari dhe pjesmarrjen e dy ministrave z. Blendi Klosi dhe z. Eduard Shalsi. Gjate takimit u diskutuan politikat zhvillimore per turizmin si dhe mbarevajtja e deri tanishme e sezonit turistik. Vemendje te vecante kishte tema […]

Nis ndertimi i banesave ne Floq

By |August 22nd, 2019|

Ka nisur  ndertimi i banesave te demtuara nga termeti i 1 Qershorit ne fshatin Floq. Punimet do te vazhdojne derisa cdo banor i prekur te kthehet perseri ne shtepi. Mirenjohje te gjithe institucioneve dhe aktoreve qe ndihmojne ne kete proces.

Mbledhja e Shtabit te Emergjencave Civile

By |August 22nd, 2019|

Kalohet ne fazen tjeter te situates se banoreve, banesat e te cileve jane demtuar nga termetet, ne ate te vleresimit paraprak te demeve. Kjo ka qene tema kryesore e diskutuar ne mbledhjen e rradhes se Shtabit te Emergjencave Civile prane institucionit te Prefektit te Qarkut Korce.