Ka nisur  ndertimi i banesave te demtuara nga termeti i 1 Qershorit ne fshatin Floq. Punimet do te vazhdojne derisa cdo banor i prekur te kthehet perseri ne shtepi. Mirenjohje te gjithe institucioneve dhe aktoreve qe ndihmojne ne kete proces.