Monthly Archives: June 2021

Takim me eksperte te fushes dhe drejtues te institucioneve vendore mbi sigurine ne rruget nacionale dhe ato bashkiake.

By |June 23rd, 2021|

Rritja e parametrave te sigurise ne rruget nacionale dhe ato bashkiake te qarkut Korce ka qene fokusi i takimit te Prefektit te qarkut me eksperte te fushes dhe drejtues te institucioneve vendore. Rendesi ju kushtua sinjalistikes rrugore, ndricimit dhe gjetjes se mundesive financiare per krijimin e rrugeve dytesore per qarkullimin e mjeteve bujqesore, te cilat […]

Takim per trajtimin e problemeve social-ekonomike ne Qark

By |June 23rd, 2021|

Prefekti i qarkut Korce, z. Dhori Spirollari organizoi nje takim me te gjithe aktoret vendore per trajtimin e problemeve social-ekonomike ne qark. Ne takim u diskutua evidentimi i personave ne nevoje, mbeshtetja e personave te vetmuar dhe menyrat per parandalimin ne kohe te dhunes ne familje. Fokusi i takimit ishte marrja e masave konkrete nga […]